BUJINKANKYU

Google
http://bujinkankyudojo.blogspot.com/

KUSARI FUNDO

sábado, 10 de septiembre de 2011





KUSARI FUNDO
ΙΔΡΥΣΗ Kusari

Λέγεται ότι η χρήση των αλυσίδων στην καταπολέμηση του είναι πολύ παλιά και η εμφάνισή του εντός Bujutsu ήταν με την κατάθεση της πρώτης πανοπλία.


Η Kusari Fundo είναι μια σειρά με ένα ή δύο βάρη στα άκρα. Τα ονόματα των αλυσίδων διέφεραν ανάλογα με διαφορετικά σχολεία ή Πολεμικές Τέχνες Ninjutsu, καθώς τα σχήματα και μήκη τους. Συνήθως, η Kusari Fundo είναι 1 έως 1,5 μέτρα.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι αλυσίδες αυτές συνοδεύονται από άλλα μέσα, όπως δρεπάνια ή άκρη των φύλλων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κρυμμένα σε μπαμπού, αλλά αυτή τη φορά μόνο στάση στο βάρος της αλυσίδας, Kusari Fundo, ως κύριο στον αγώνα.

Σύμφωνα με ιστορικά έγγραφα, konpi (Κων σημαίνει «σιδερένια» και π σημαίνει «πετάξει») τέθηκε σε χρήση ως όπλο στην εποχή του δικαστηρίου Yoshino (περίπου 1350 μ.Χ.). Η ίδια ήταν που αποτελείται από ένα string με μια μπάλα σε ένα τέλος και μια σιδερένια πυγμή στο άλλο άκρο. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ένα σκοινί ή ραβδί στο τέλος της αλυσίδας. Πολλά σχολεία έχουν ανακύψει κατά την τέχνη της Kusari Fundo, αυτά τα χρησιμοποιούσαν και την ανάπτυξη μεθόδων τους για την καταπολέμηση του, το μήκος, το πάχος και το μέγεθος του τα βάρη και τις αλυσίδες. Αυτά ρίου, μπορούμε να αναφέρουμε: Togakure Ryu, Gyokushin Ryu, Χόεν Ryu, Ryu Kinshin, Masaki Ryu, Ryu etc.La Masaki σχολείο έγινε πολύ γνωστή για τη χρήση αυτού του επικίνδυνο όπλο. Με αυτό, οι πολεμιστές θα μπορούσαν αγώνα πολλαπλούς εχθρούς με την περιστροφή της αλυσίδας, χτυπώντας καίρια σημεία και / ή εμπλοκής είναι στα πόδια χέρια ή τα χέρια του εχθρού.

Εδώ, μια ιστορία που την εμφάνιση και ανάπτυξη των tamagusari.

Toshimitsu Masaki ήταν ένας διάσημος ξιφομάχος του δέκατου έβδομου αιώνα. Έζησε στο έδαφος ολόκληρης της φυλής και στάθηκε φρουρά στην πύλη του Κάστρου Otemon Έντο (τώρα Τόκιο) κάτω από την εντολή του Κυρίου Toda. Toshimitsu σκεφτεί την περίπτωση θα ανάγκαζε που απείλησε να σκοτώσει με το ξίφος του και η πόρτα του κάστρου θα πρέπει να βάφονται με αίμα, πράγμα που δεν θα σε οποιαδήποτε άποψη. Τότε σκέφτηκε τι να κάνει. Ίσως θα μπορούσα να κάνω μια ashigaru χαμηλής κατάταξης σαμουράι, μακρύ μπαστούνι του να πολεμήσει τους εισβολείς. Αλλά περηφάνια του δεν θα τον αφήσει. Στη συνέχεια, Masaki σκέψη και τελικά ήρθε σε μια ιδέα που θα καταστήσει ευκολότερη την καταπολέμηση των εισβολέων, χωρίς αιματοχυσία. Η ιδέα ήταν ένα όπλο που ονομάζεται Kusari Fundo tamagusari ή στην περίπτωση αυτή. Λέγεται ότι 24 ανεπτυγμένες Masaki tamagusari τέχνες.
Μετά ακούγοντας τον ήχο του tamagusari ένα πολύτιμο Masaki Ryu βαριά αλυσίδα που θα μπορούσε να προστατεύουν από το κακό, πολλοί επισκέφτηκε το σπίτι του Masaki, ζητώντας του σε ένα προδώσει. Αλλά Masaki χέρια και διδάσκεται μόνο σε μια μικρή επίλεκτη ομάδα των ανθρώπων. Ακόμη και αποδόθηκαν σε αυτό το ισχυρό όπλο της προστασίας ίσο με εκείνο του ένα φυλαχτό. Αυτές οι αλυσίδες ήταν επίσης ονομάζεται manriki Kusari, που σημαίνει "την αλυσίδα των 10.000 καταστημάτων."

Τρόποι της Kusari Fundo


Οι ακόλουθες είναι μερικές μεθόδους για να φέρει το Kusari Fundo:
· Αφήστε στο σακάκι.
° γύρω από το λαιμό, κρυμμένο μέσα σε μια ζώνη ή ένα μαντήλι (tenugi).
· Για πίσω από την πλάτη και να εξασφαλίζονται με τη ζώνη (ΟΒΙ), με έναν ιδιαίτερο τρόπο έτσι ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα.
· Με επιφύλαξη και κρυμμένα στο ένα χέρι, με έναν ειδικό τρόπο, ώστε να μπορεί να πετάξει προς τον αντίπαλο.


Έντυπα των κινήσεων ιδρύθηκε kusari

· Yoko Furi
· Tenchi Furi
· Νάκα Furi
· Hachimonji Furi

0 comentarios: