BUJINKANKYU

Google
http://bujinkankyudojo.blogspot.com/

KUSARI FUNDO

sábado, 10 de septiembre de 2011





KUSARI FUNDO
PERUSTAMISVUOSI Kusari

Sanotaan, että käyttö ketjujen torjumiseksi on erittäin vanha ja sen näköisiä Bujutsu oli tekemisessä ensimmäinen panssari.


Kusari fundo on merkkijono yhdellä tai kahdella painoja päissä. Nimet ketjujen vaihtelivat eri kouluissa tai Bujutsu ninjutsu sekä niiden muodot ja pituudet. Yleensä Kusari fundo on 1-1,5 metriä.

Monissa tapauksissa, ketjut olivat mukana myös esimerkiksi sirpit tai lehtiä reuna ja joissakin tapauksissa piilotettu bambu, mutta tällä kertaa emme vain lopettaa ketjussa paino, Kusari fundo, sillä tärkein taistelussa.

Mukaan historialliset asiakirjat, konpi (Kon tarkoittaa "rauta" ja PI tarkoittaa "lentää") oli otettu käyttöön aseena aikakaudella tuomioistuimen Yoshino (noin 1350 jKr). Sama koostui naru pallo toiseen päähän ja rautaisella otteella toisessa päässä. Se myös asettaisi köysi tai keppiä lopussa ketjuun. Monissa kouluissa on ilmennyt taiteen Kusari fundo, nämä olivat käyttää ja kehittää niiden menetelmiä torjua, pituus, paksuus ja koko painoja ja ketjuja. Nämä Ryu, voimme mainita: Togakure Ryu, Ryu Gyokushin, Hoen Ryu, Ryu Kinshin, Masaki ryu, Ryu etc.La Masaki koulusta tuli hyvin kuuluisa käyttöön tämän vaarallinen ase. Sen kanssa, soturit pystyisi taistelemaan useita vihollisia kääntämällä ketju, osuen elintärkeitä pisteitä ja / tai pussiverkkojen sitä käsien, jalkojen tai käsivarsien vihollinen.

Tässä tarina joka puhkeamista ja kehittäminen tamagusari.

Toshimitsu Masaki oli kuuluisa miekkamies seitsemännentoista luvulla. Hän asui alueella koko klaanin ja oli vartija portilla Edo Castle Otemon (nykyisin Tokio) komennossa Herran Toda. Toshimitsu ajatteli tapauksessa pakottaisi uhataan tappaa miekallaan ja ovi linnan olisi värjätään verta, joka ei missään suhteessa. Sitten hän ajatteli, mitä tehdä. Ehkä voisin pyytää ashigaru matala-arvoinen samurai, hänen pitkän sokeriruo'on taistella tunkeilijoita. Mutta hänen ylpeytensä ei anna hänen. Sitten Masaki ajatteli ja lopulta tuli ajatus, että olisi helpompi taistella tunkeilijat ilman verenvuodatusta. Tuo ajatus oli ase nimeltään Kusari fundo tamagusari tai tässä tapauksessa. Sanotaan, että 24 kehittänyt Masaki tamagusari Arts.
Kuultuani äänen tamagusari arvokas Masaki ryu raskaan ketjun, joka voisi suojella pahaa vastaan, monet vierailivat talossa Masaki, jossa häntä pettää yksi. Mutta Masaki käsin ja opetti vain pienelle valikoidulle joukolle ihmisiä. Jopa syyksi tähän tehokas ase suojelun sama kuin taikakalu. Nämä ketjut pyydettiin lisäksi manriki Kusari, joka tarkoittaa "ketju 10000 oksat."

Tapoja Kusari fundo


Seuraavassa on joitakin tapoja tuoda Kusari fundo:
· Vapauta sisällä takki.
° kaulan ympärillä, piilossa sisällä vyö tai huivi (tenugi).
· Vuonna selän takana ja vakuutena vyö (obi) erityisellä tavalla, jotta se voidaan irrottaa nopeasti.
· Oikeudet ja piilotettu toisaalta erityisellä tavalla, jotta se voidaan heittää kohti vastustajaa.


Lomakkeet liikkeitä perustettiin kusari

· Yoko furi
· Tenchi furi
· Naka furi
· Hachimonji furi

0 comentarios: